Flygtechniker/ Flight engineer

  • Company:Green Flight Academy
  • Location:Skellefteå flygplats, Sweden
  • Employment type:Full-time/Part-time
Apply now

Description

Som flygtekniker utför du underhåll på vår flotta bestående av det första typgodkända el-flygplanet Pipistrel Velis Electro, våra dieselflygplan Tecnam P2010tdi och Piper Archer DX samt vårt tvåmotoriga flygplan DA42.
Arbetsuppgifterna innebär löpande underhåll, såväl som felsökning och felavhjälpande underhåll och planering. Vår verksamhet är under uppbyggnad därför sätter vi stor vikt i att du är rätt person för jobbet. Hos oss är du en nyckelperson i verksamheten och bygger upp vårt eget underhåll. Att vara en kreativ och nytänkande person är viktigt, då du inte bara förväntas göras tekniska arbeten utan även på ett entreprenöriellt sätt vara nytänkande då du är viktig i den expansion som vi står inför.

Som flygtekniker hos oss har du stor frihet att utvecklas inom ny flygteknik. Green Flight Academy deltar i ett flertal forskningsprojekt inom framtidens luftfart och i takt med att dessa projekt växer finns möjlighet att bli en del av detta. Projekten handlar om elektrifierad luftfart, eVTOL och andra delar inom den gröna industriella omvandlingen. Hos oss arbetar du fritt under ansvar och förväntas lägga upp din egen arbetstid efter behov. Vi erbjuder utbildning om så krävs och du har en egen utvecklingsplan.

Arbetsplatsen är förlagt till Skellefteå flygplats men resor och uppdrag på andra orter kan förekomma.

Requirements

Vi önskar att du har följande behörigheter:

B-körkort
Flygtekniker part 66 AML B1.2
Andra behörigheter är meriterande
Arbetstiden är heltid men deltid kan lösas under en övergångsperiod.
Veckopendling till och från Skellefteå kan lösas initialt. Vi hjälper till med boende vid flytt till Skellefteå.

    This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.